lördag 14 april 2018

Glad vår!


Så brukar muminmamman säga när de vaknat ur sin vintersömn. Och våren har även kommit till Kronoby. Men bjuder ändå på lite vinterbilder

 
 
Har även träffat Nelson (Novalight's Arooma Cupcake) för en liten promenad i skogen. En mycket glad, social och sprallig kille. Om nån vecka får jag träffa brorsan Nemo som kommer på besök! Har även bokat in en resa till Estland till hösten så jag äntligen får träffa Olli, ska bli så roligt, att de dessutom "råkar" ha utställning i Tartu då tar vi som en bonus =)

 
 
 
Mor och son
Äldsta dottern debuterade med Nova på inofficiell agilitytävling med fint resultat. Det är ett nöja att se deras fina samarbete <3

 
Jag tycker det är roligt att skriva så för andra gången skrev jag en sammanfattning av Helsingforsutställningen i december till Svenska kooikerhondjeklubbens medlemstidning.


Nu förbereder vi oss för utställning i Vasa imorgon, Sky debuterar i juniorklassen och Nova deltar i championklassen. Detta år var endast 4 kooikrar anmälda, ovanligt lite för en internationell utställning, men det kanske är bara hemåt för oss, vi får se!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar