lördag 13 maj 2017

Vi förbereder oss

Nu har nedräkningen börjat! För på tisdag flyttar valparna hem!!
Men att ta emot tre stycken 4 veckors valpar blir en stor omställning, både för dem och för oss.
Har införskaffat valphage som är färdigt placerad i vardagsrummet med tidningar klart och allt, på bilden nedan skulle jag visa barnen hur valphagen ser ut och efter det har den varit en omtyckt lekplats.
 
 
Och nu när sommaren SNART är på kommande så kommer trädgården delvis att inhägnas för att vi ska kunna vara ute så mycket som möjligt under säkra former. Nova har redan invigt "utehagen" trots att den inte riktigt är klar än.


Och har även funderat på valparnas officiella namn. Det har minsann varit svårt att riktigt bestämma vilka sorts namn de ska få. När de föddes hade jag helt klart att de skulle döpas efter stjärnorna i Orions bälte (eftersom de är tre till antalet), eftersom kennelnamnet Novalight's syftar på stjärnljus. Men med tanke på omständigheterna ville jag få fram deras speciella start i livet och tillägna namnen till deras fantastiska fostermamma Meja, Palabras Cup Cake som hon heter officiellt. Så namnen blir följande:
 
Novalight's Arooma Cupcake
Novalight's Amazing Cupcake
Novalight's A Cupcake Dream
 
Tycker ju själv att det är smidigt att ha kullen "sorterat" i alfabetisk ordning så vet man lite att de hör ihop. Vem som får vilket namn är ännu inte bestämt. Måste ju lära känna dem först.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar